perjantai 31. maaliskuuta 2017

Run, Forest Run

Perjantaina aamulla oltiin vielä hallilla tekemässä viikon toiset viralliset juoksaritreenit.

Aluksi suoraan juoksemista madalletulla puomilla, aloitin heti kokonaisella. Palkkana oli nyt eri, samalla tavalla kun ulkona treenatessa ollut, yksi nami läpinäkyvällä alustalla. Se aiheutti vähän epävarmuutta alkuun, mutta pian reipastui. Kovasti Juju miettii osumista, sen näkee sen koko olemuksesta, että sille on kovasti tärkeää osua. Mieluummin hidastaa ja osuu kuin menee kovaa ja tekee hutin. Nyt sanoin muutaman kerran iloisesti oho, jos loikkasi (lähinnä käännöksissä), ja jo siitä kääntyi namilta pois, vaikka se ei ollut tarkoitus. Päätin sitten virheen sattuessa olla vain hiljaa. Ei mua haittaa vaikka Juju saisi namin, teen kuitenkin aivan selvän eron onnistumisen ja epäonnistumisen välillä, kun sitten kun tulee hyvä, saa kunnon tuuletukset ja leikit kaupan päälle. Juju kyllä tämän eron tunnistaa. Ja ihan joka ainoa kerta virheen jälkeen hidasti ja tsemppasi että osui.

Vasempaan oli vaikea löytää hyppyä taas. Sitten kun otin verkon avuksi, löytyi hyppy, mutta koskeminen kärsi. On se jännä miten koirakin voi olla toispuoleinen :D Alkoi kuitenkin sujua loppu kohti ja lopussa teki myös ilman apuverkkoja hyvin! Ei vielä käännöksissä laukkaa, mutta en ole tästä huolissaan, varsinkin nyt kun alan yhä paremmin tuntea tuota Jujun oppimis strategiaa. Lämmittelin myös ennen treenejä huolella, eikä Jujun liikkumisessa, tai esim pyörimisessä ole puoli eroja, joten en usko että on mistään jumeistakaan kiinni tuo vasemman vaikeus. Juju on ollut paimennus historiassaan myös tosi toispuoleinen (ja siellä vaikeaa ollut oikea flänkki ja varsinkin sen takaosa, eli vasempaan kaartuva osa), joten en sinällään ole tästä kovin yllättynyt. 

Oikeaan teki ihan kivasti, vähän hidasteli, kun teki aluksi rotsi auki muutaman, eikä osunut tarpeeksi alas.


Lopuksi ihan muutama suora vielä, ja viimeisenä saatiinkin ihan kivan näköinen suoritus. Siihen oli kiva lopettaa. Tein mielestäni tällä kertaa ihan hyvä määrän toistoja, tosin vasempaan kääntymiseen meni aika monta toistoa, koska sitä hyppyä ei vaan löytynyt heti. 

Sitten vielä muutama Speed Circle perään, siivosin tätä ennen kentältä omat kamat, ja laittelin esteet takaisin ja korotin puomin takaisin, joten Juju sai väliin kunnon tauon. Odotteli käy siihen käskyn alla.


Suunnittelin ohjaukset välillä huonosti (HYI minä!), mutta kaikenkaikkiaan Juju teki hyvin, piti rimat ja löysi kepitkin suoraan pakkovalssista (keppejä ei näy videolla).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti