torstai 2. maaliskuuta 2017

Viikon vimpat juoksutukset

Käytiin vielä torstaina vapaapäivää uhmaten kertaalleen treenaamassa lankkuhommia.

Otin vain muutaman toiston alkuun ihan vain näkyvälle maatille, nämä hyviä. Sitten muutama putkeen lähettäen ja sen jälkeen lelulla palkaten. Nämä vähän vähemmän hyviä. Keskittyminen ei ehkä ollut parasta Jujua, mutta saatiin onnistunut kuitenkin.

Sitten muutama soft turn ekaa kertaa sitten alkeistreenin. Laitoin hypyn ja sen perään maatin. Tila oli vähän ahdas, mutta kyllä siinä kykeni tekemään. Hypylle Juju ei löytänyt joka kerta, mutta löysi maatille ja kuunteli kuitenkin, että käskyyn tuli joku muutos. Koski jokaisen anyway. Molempiin suuntiin muutama toisto.

Sitten vielä muutamia heittopallolla palkaten. Nämä ei myöskään toiminut nyt niin hyvin ja tuli vähän höllällä kriteerillä palkattua muutama vähän huonompi toisto. Ne oli sellaisia rajalle osuneita tasajalka osumia. Osui kuitenkin, mutta huonommin.

Tämän jälkeen myös pelkälle maatille mennessä loikkasi muutaman ennen kuin muisti että koskeakin pitää.

Ilokseni huomaan että maatille mennessä Jujulla alkaa olla sekä osumat että varmuus aika hyvä. Sitten kun edessä onkin jotain muuta kuin näkyvissä oleva maatti, niin se aiheuttaa pään raapimista. Mutta se onkin selvä, eipä tätä ole vielä kovin kauaa hinkattukaan. Ehkä ensi viikolla olisi aika siirtää hommat madalletulle puomille....jaiks.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti