tiistai 3. tammikuuta 2017

Agipohdintaa ja tokoakin

Päästiin tosiaan ennen vuoden vaihdetta vielä treenaamaan agia perjantai aamuna. Aalla tehtiin juoksaria, ja tarkoitus oli harjoitella kääntymistä, mutta sattuneesta syystä Juju tarjosikin sitten Aallekin pysäriä, joten meni treenistä osa ihan vaan tämän purkamiseen. Heti jos sillä ei ollut edessä seuraavaa estettä tai palkkaa tai jotain, niin tarjosi pysäytystä.Keinua tehtiin myös, madalletulla sai tehdä namipalkalla (nami alustalla keinun alasmenon päässä maassa) ja täyskorkeata otin lopuksi muutaman, niin että laskin pään alas, kun oli päässä asti. Ajattelin tällä nyt jatkaa. Ekalla täyskorkealla oli vähän epävarma, kahdella seuraavalla jo tosi hyvä :)

_______________________________

Sitten rentoiltiin pyhät. UV aattona ei edes lenkkeilty kuin pissatuksien verran, ja hyvää teki, Juju lähinnä koisaili ja söi luita.

_______________________________

Eilen maanantaina illalla oltiin kentällä tekemässä pikatokot. Ilmosin Jujun äkkilähdöllä sunnuntaille ALO luokkaan kisaamaan tokoa, joten sitä varten nyt vähän tarvitaan vielä potkua pershiille. Otin vähän perusasentoon tuloa edestä pikkulaatikon kanssa. Namilla nihkeä, lelulla tosi hyvä (uusi ihana pallo). Palkkasin silti jokaisen, kun tuli hyvin loppuun asti. Joskus jättää näissä vajaiksi edelleen lähinnä just luoksarit ongelmana. Ja jatkoa ajatellen myös nouto.

Pikkupätkät seurausta, ja täyskäännöstä, näissä super! Selkeesti uusi pallo sai vähän keulintaa aikaan, mutta hyvä niin. Seuraus paikka oli vaihteeksi tosi hyvä.
_______________________________

Sitten tänä aamuna palattiin tositoimiin, hallilla oltiin aksailemassa vaihteeksi.Lankulle puomin pysäritreeniä. Aivan hirveää sontaa. Oli ihan vaan pakko lopettaa yritys kun huononi joka ainoa kerta. Alkoi tosiaan se suoran etenemisen juoksupuomi kiinnostaa. Täytyy nyt heti ehdottomasti tehdä muutoksia tuohon treeniin, koska tuo tuhoaa sen hyvän alun täydellisesti. Joku tuossa pöytä-lankku kombossa mättää ja kunnolla. Juju hiipii, kyttää, näyttää surkeaa naamaa, ja yrittää keskittyä vakavalla naamalla täysiä, mutta ei se tuosta yhtään mitää kiksejä saa.

Tosiaan puomitreenit saa nyt uusia muotoja tässä kohtaa.

Tein myös radasta lyhyitä pätkiä, ja se oli nastaa. Juju kulki kovaa ja sai kaikesta nopeasta tekemisestä palkkaa. Oli hauskaa!

Hyvillä mieli lähdettiin hallilta, mutta puomi tietysti kaivaa mua tällä hetkellä aika kovin. Jotainhan sille on tehtävä. Ajattelin nyt aloittaa ne juoksutustreenit, jotka on tähän mennessä korjanneet myös hidasta Aata ja keinua. Eli haetaan vaan sitä vauhtia ja että puomi on superkivaa. Lankulla juokseminen pitää olla kivaa. Juju ei nyt tällä hetkellä ole siitä yhtään samaa mieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti