perjantai 13. tammikuuta 2017

Juoksupuomin alustusta

Torstai iltana tehtiin pikkuisen olohuonetreeniä mattoilun muodossa. Sain torstaina tilaamani namimasiinan (halpisversio Trixie) jota halusin kokeilla tuohon palkkaukseen jotta saisin fokusta vielä eteen enemmän. Videolta näkyy, kuinka Juju vielä paikoin tarjoaa pysähtymistä, mutta mielestäni yllättävän harvoin kuitenkin. Lelulle on vaikeampi mennä maton kautta, ja lelu myös vähän jumittaa, mutta tehtiin myös sillä lopuksi.  Harjoitukset meni niinkuin oli tarkoituskin, Jujulle on tuo matolle meneminen aika helppoa.


Perjantaina aamulla oltiin hallilla. Tehtiin puomiin liittyviä harjoituksia lankulla juoksemisen ja mattoilun kanssa. Matolle otin namimasiinan palkkaamaan. Huomaa miten Juju vielä katsoo mua aina kovasti mennessä matolle, mutta saatiin kuitenkin jo vauhtiakin mukaan, ja matolle meno on edelleen tosi vahva toiminta. Lähetin matolle jalkojen välistä ja lisäsin myös tikun joka piti kiertää. Lopussa myös jokunen putken kautta. Luulisin että alkaisi olla valmista siirtää toimintaa lankulle. Ehkä vielä yhdet treenit hallilla tämän systeemin kanssa, ja sitten matto lankulle.

Lankulla juoksutusta tehtiin myös, 3+3m lankkua ja toiseen päähän putki, toiseen hyppy. Meni kovaa, alussa taas himmaili, kunnes muisti että juosta saa!

Videolle oli myös pakko laittaa, kun Juju on niin hauska noiden tarjoomistensa kanssa. Juoksi matolta, osui huonosti, mutta laitoin silti namimasiinasta palkkaa. Ehti jo lähteä masiinalta ilman palkkaa, ja sitten kun yritin osoittaa että siellä se on, niin lähtikin tarjoamaan ympärillä olevia esteitä :D ensi hyppyä, ja kun siitä ei tullut palkkaa niin etsi kepit :`DTuossa pohdin, että varmaan joudun purkaa tuota pysärikäyttäytymistä vielä ihan tosissaan, ennen kun saan siirrettyä juoksaria koko puomille. Mutta se ei haittaa, me treenataan. Aion juoksuttaa kokonaistakin puomia vielä läpi vaan ennen kuin edes harkitsen maton siirtoa sinne. Haluan, että kun matto sinne siirretään ja alan tehdä noita mattojuttuja puomin alasmenolankulla, Jujulla on jo takaraivossa vauhti puomilla. Koska nytkin matollakin on nähtävissä tuota varmistelua. Mutta Juju tekee kyllä aivan eri ilmeellä silti tuota kuin niitä harjoituksia pysärillä, häntä tötteröllä ja innostuneena!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti