perjantai 27. tammikuuta 2017

Joka naseva otsikko

Perjantaina aamupäivällä tokoilua Johannan ja poikien kanssa. Oltiin SDP hallilla, kun kaikki ulkokentät oli jäässä tai kovassa lumessa. Olisi ollut mahtikeli ulkona, mutta minkäs teet.

Photo edit by me

Photo edit by me
Tehtiin Jujun kanssa hyppynoutoa, kapulajuttuja (pitkästä aikaa myös metallin nostoja), paikkaistumista häirittynä, yksi tunnari, jaaaaa lopuksi juoksupuomi juttuja :D pitkät treenit, mutta niin oli tauotkin :) Juju jaksoi hienosti, mutta loppulenkillä se väsyi totaalisesti. Jaksoi vielä mamman kanssa vähän temppuilla että saatiin kivat kuvat, mutta poikien kanssa leikit ei enää kiinnostanut.

Hyppynouto: Ensin tein niin, että vein kapulan hypyn taakse, ja normaali noutolähetys. Meni hypyn kautta, mutta palautti hypyn ohi, joten tajusin että ei korjaa itse linjaa. Uusinnalla ja kroppa-avulla tuli hypyn myös takaisin päin. Palautti ekalla eteen, kun en älynnyt vapauttaa aiemmin, kun tuli hypyn ohi. Myös sivulle tässä hyvin. Sitten tehtiin niin, että vein sekä kapulan että Jujun vinoon linjalta, ja kutsuin hypyn takaa ota käskyllä. Ekalla unohti kapulan, ja tuli iloisesti hypyn kautta. Sitten taisi ottaa kapulan mutta unohti hypyn, ja kolmannella kroppa avun kanssa hyvä. Sama toiselta sivulta. Pitäisi vissiin vähän näitäkin joskus treenailla :D
Tämän yhteydessä näytettiin Johannalle muutama kapula juttu, mitkä on meillä toiminut silloin kun oli kapula ongelmia vielä riittämiin. Samalla otettiin metallin kanssa nostoja, näissä ei ongelmaa, mutta herkästi tiputti ilman lupaa kun oli mielestään tuonut tarpeeksi hyvin. :)

Photo edit by me

Photo edit by me
Tauko

Paikka istumista: Otettiin Johannan ja Oliverin kanssa ensin rivissä käskyttämistä. Ei mennyt Johannan käskyihin, mutta meni kyllä mun sanomisista, ihan sama mitä sanoin. Sitten treenattiin kuuntelua. Sössötin ja mammuttelin ja puhuin sian saksaa ja melkein joka kerta meni maahan tai nousi sieltä sivulle, varsinkin kun äänensävy lähestyi käskykorkeutta :D Tsemppasi kuitenkin, kun kevyesti toruin ja otettiin uudestaan. Jossain vaiheessa meni istu käskystäkin maahan :D wooot?? Istui nyt hyvin, vaikka otin spurtteja nenän edestä poispäin ja vaikka kävelin taakse jne. Ei häröillyt omiaan, eikä haistellut tai tehnyt muutakaan hölmöä, joten itse liike ok.

Photo edit by me

Photo edit by me

Photo edit by me
Tauko

Tunnari: Johanna vei boksillisen kapuloita riviin, aika suora ja väljä rivi ja oma ihan kiinni niissä takana, eli hankalampi kuin aiemmin on ollut. Maistoi kahta, mutta jatkoi haistelua, ja toi oman. Hyvä! Pitää alkaa ihan oikeasti vaan vaikeuttaa, eikä pelätä tuon treenaamista, jotta alkaa ymmärtää homman nimeä. Vähän liikaa ehkä viritin myös koska siis kiire ole kapuloille kova, eikä meinannut vaihtaa tunnaria leluun.Tästä aika suoraan juoksaria treenaamaan: juoksutin (liian monta kertaa) Jujua puomilla läpi. Ekat toistot oli yllättävän hyviä, joten vaikeutin vähentämällä omaa liikettä. No sehän oli sitten jo aivan liikaa :D Täytyy vielä antaa aikaa. Pelkät alastulot oli tosi ok, joten ehkä pitääkin alkaa tehdä vaan ensin niitä, ja sitten takaperin ketjuttaen juoksuttaa koko puomia vasta. Tiukassa on pysäritoiminta, mutta kyllä siitä hyvä tulee.
Mattotreeni oli SUPER tällä kertaa. Hommat siis etenee :)Ps. Oon aivan myyty, koska ostin Lightroomin (tai sain sen fotarin kylkiäisenä). Kuvien muokkaus nopeasti ei oo koskaan ollut näin helppoa ja kivaa :D

Photo edit by me

Photo edit by me

Photo edit by me

Photo edit by me

Photo edit by me

Photo edit by me

Photo edit by me

Photo edit by me


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti