tiistai 17. tammikuuta 2017

Se on rikki

...nimittäin puomin pysäytyskontakti :D ihan ku ei ois tähän asti ollut... no joo, tänään siis hallilla rikkomassa sitä lisää. Kannustin äänellä ja liikkeellä, autoin paljonkin, jotta saatiin vaan varmuutta etenemiseen. Puomin toisessa päässä oli putki ja toisessa hyppy. Selkeästi putken pääty oli helpompi, koska pystyin jo kaukaa käskyttää putkeen ja etenikin sinne hyvin. Loikista en välittänyt, koska siihen ei kriteeriä ole vielä edes alettu rakentaa, vaan tarkoitus oli saada vauhtia. Videolta katsottuna, Juju loikkasi jokaisen putken päädyn kun tultiin koko puomi, pelkästään alastuloa tehdessä koski hyvin. Hypyn päädyssä ei loikkia tullut, mutta se johtuu sen päädyn epävarmuudesta, ei niinkään hyvästä laukasta.



Tästä on hyvä jatkaa. Vielä ainakin muutamat tämmöiset vastaavat treenit tehdään, että saadaan tuohon varmuutta tuohon juoksemiseen, ja tämän ajan myös vain treenataan mattoa mattona. Sitten kun lisään maton lankulle, en tee enää läpi juoksutusta ollenkaan irrallaan. Sitten koskemiseen tulee kriteeri.

Treeniä varjosti hieman se, että puomin treenin jälkeen Juju kerran syöksyi niin kovaa pallon perään, että näin että onnahti vasenta etujalkaa muutaman askeleen. Taivuttelin ja pyörittelin jalan läpi, ei mihinkään reagoinut yhtään mitenkään, ja oli heti käsittelyn jälkeen puhdas liike. En kuitenkaan hyppyjä ottanut yhtään, muutamat kepit vielä tehtiin. Jäähkällä Juju oli puhdas, joten kaipa se vain kolautti tuota jalkaa vähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti