torstai 24. marraskuuta 2016

Ongelmien ratkaisu jatkukoon

Aamulla jälleen hallille aksakontakti treeniin. Tulee vähän liikaa nyt aksaa tälle viikolle, mutta minkäs teet. Toisaalta kontaktiharjotukset on olleet tällä viikolla lyhyitä ja ytimekkäitä, tänään oli vähän pidempi treeni isolla toistomäärällä, koska vähän testailtiin erilaisia juttuja.

Boksille 2on2off lähetys treeniä. Boksi oli vaihtelevasti 1-3m päässä ja lähetyksiä sille 2on2off asentoon. Palkka heitettynä eteen, ja namilla osa. Aluksi oli että what, mutta hyvin nopeasti hoksasi, että tarkoitus hakeutua asentoon menosuuntaan, ei muhun päin. Kokeilin myös jättää sille etupalkan, mutta sehän ei toimi ei yhtään, vaanii ja hiipii etupalkalla näissä harjoituksissa. Ei sitä enää.

Keinulle otettiin alkuun molemmin puolin vähän hyppäämistä päähän, teki kivasti, ei epäröintiä tänään. Sitten otin uuden keinon käyttöön, otin pöydän keinun sivuun, ja siitä keinulle juoksemista. Jäljittelee enemmän sitä oikeaa keinulle menemisen liikettä. TopTeamin faceryhmässä tätä mulle ehdotettiin ja ajattelin miksi ei, kaikki keinot on sallitty sodassa ja rakkaudessa. Ja agilityn kontaktitreenissä :D


Teki kyllä kivasti noinkin. Vauhtiakin tuli jopa mukaan. Edelleen reagoi mun liikkeeseen myös keinulla, mutta kyllähän meillä kehitettävää löytyykin :D

TOKO:

Illalla käytiin lenkillä kaukiksella, ja siinä sitten tokoiltiin kentällä lenkin päätteeksi. PA treeni oli tällä kertaa taas _vaikeaa_ mutta ajoin pois jos ei tullut kunnolla. Nyt kyllä osaa jo tehdä oikeinkin, niin en kelpuuttanut huonoja ollenkaan. Naks ja vapautus kun tuli suoraan ja riittävän taakse. Lisäksi tehtiin metallikapulan (uusi!) nostoja ja noutojuttuja.

Metallikapulan kanssa pelaili aika kivasti, ei yököttänyt kapula, vaan tarjosi sitä mulle ihan ok hyvin. Yhdellä kerralla tiputti ilman lupaa, pyysin nostamaan uudestaan. Nämä etenee hyvin.

Ohjatun noudon harjoituksia: otin Jujun viereen istumaan, ja vähän nipotin kohdasta. Höpöttelin "missähän se sivu mahtoi olla, pitäsköhän vähän korjata jne" niin kauan kunnes tajusi korjata taaksepäin. Lopulta tuli vikoissa oikeaankin paikkaan heti, mutta sai kyllä useammin kuin kerran pyytää korjaamaan. Tosin oli tyytyväinen kun reagoi mun korjaamispyyntöihin eikä vaan toljottanut että mitähän nyt sit...
Itse ohjatun noudon harjoituksessa mulla oli yksi ohjatun puukapula ja yksi metallikapula. Otin Jujun viereen tosiaan, ja vein kapulat. Ihan sikin sokin pyysin hakemaan ekaa ja tokaa vientiä, mutta vain puukapulaa. Nyt myös kapulan oli Jujun linjan takana, eli ns oikea ohjatun kuvio alkaa tulla tutuksi. Taas vain pyöräytin Jujun seisomaan eteen, mutta nyt huomioin seisomisen asennon, ei saanut istua. Top käskyllä seisoi hyvin. Ei lähtenyt väärään suuntaan kertaakaan kun kuunteli (nyt täytyy keksiä erotella ne käskyt, nyt olen tehnyt vain käsiapu yhdistettynä ota käskyyn), mutta yhden kerran lähti väärään kun juuri samalla hetkellä katsoi vieressä olevalle futis kentälle kun annoin noutokäskyn. Ei siis nähnyt käsiapua. Hyvin meni, vauhdista palkkasin, ei yhtään palautusta eteen asti.

Metallin vauhtinoutoja: näitä otettiin muutamia, ei ehkä olisi vielä tarvinnut, kun kapula vielä vieras. Mutta vauhdilla lähti, nosti varovasti ja lähti tuomaan, vapautin tosi nopeasti, mutta lopussa myös pudotti ennen lupaa pari kertaa. Jatketaan siis metalli harjoituksia. Loppuun yksi puisella kapulalla, ja siinä piti lupaan asti, joten tuo kapulan outous vaikuttaa vielä. Kuunteli myös metallikapulan helinää :DJätin muuten välillä Jujun treenikassin viereen käy siihen makoilemaan, kun jotain säädin kentällä, en halunnut sitä hortoilua ympäri kenttää. Kentän läpi käveli kaksi poikaa, tietysti ihan treenikassin vierestä, koska koira. Toinen vielä vihelteli Jujulle. Supsi ei liikahtanutkaan, ei edes vilkaissut poikiin päin :D mennyt häiriötreenit selkärankaan, ainakin ton osalta.

Torstai tulee olemaan täysi treenivapari, perjantaina aamulla on tokotreffit, ja sitten viikonloppuna mennään kaksi päivää aika kovaa :D

Vielä muutama kännykkäräpsy viime päiviltä, Juju on ollut aika vintiömäinen taas tällä viikolla. ;)

Iltapissan aika?
Nukkumistyyli on vapaa

Ei vissiin ihan liian kiinnostavia juttuja meillä?

Eikö vieläkään pääse soffalle?
Tempun mielestä Jujun paikka kylppärissä kuuluu hänelle. Kunnes tulee yö ja ei pääsisi sänkyyn...silloin se kuuluu Jujulle.

Hammaspesulla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti